dimarts, 29 d’abril del 2014

Campionat de Catalunya Lliga de Clubs 2014

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat la final de la lliga de clubs de Catalunya. L'escenari ha estat el Llobregat al seu pas per les poblacions de Collbató, Esparreguera i Olesa de Montserrat.

Aquest cop tot i que el riu ens va permetre pescar en bones condicions, el peix no estava per la feina i van picar poc, uns escassos peixos que feien que s'haguessin de treballar molt i molt els pescants per obtenir una bona puntuació.

Tot i la molt bona arrencada de l'equip de Torelló Maver el dissabte, no van poder aprofitar l'avantatge que duien i es van veure superats per dos equips. Finalment el campionat el guanyava l'equip d'Esparreguera Yuki Deluxe, seguits d'Olot Maver i Torelló Maver com a tercers classificats, així doncs, aquests tres classificats optaran a lluitar pel campionat d'Espanya que es celebrarà a Fortaleny (València) els propers 17 i 18 de maig.


Felicitats a tots els equips participants i animar-los a la participació per la prèvia del 2015 que és celebrarà a finals d'aquest any.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Poder si es canvies l'escenaro la gent s'animaria... Sinó, cada cop hi haurà menys equips.