dimecres, 20 de maig del 2015

Selectiu Lliga de Clubs 2015

El passat cap de setmana 16 i 17 de maig es va celebrar el Selectiu Lliga de Clubs 2015 d'aigua dolça, la competició va tenir lloc al riu Llobregat al seu pas per les poblacions d'Esparreguera (Pells), Olesa de Montserrat (Magarola) i Abrera (Depuradora).

Una polèmica i descafeïnada competició que ha sofert molts canvis en un curt període de temps (primer canvi de dates i després canvi d'escenari) i amb unes bases austeres que només donaven accés a 1 equip al campionat d'Espanya. Tot això va crear disconformitat d'alguns equips que no van participar com a protesta, entre ells l'últim campió de Catalunya o l'equip de Torelló.

Tot i així encara va haver temps per fer un altre canvi, aquest el mateix dia de la competició, on es va decidir augmentar el nombre d'equips que tindrien accés al campionat d'Espanya d'una a tres places, vulnerant les bases de la competició i deixant sense opció de classificació als equips que no hi van participar per aquesta raó.

Però deixant de banda les polèmiques, la competició va transcorre com ens té acostumats últimament i per desgràcia el nostre estimat Llobregat, poc peix i molt patiment per als pescadors per poder aconseguir un lloc entre els tres primers de la classificació.

Finalment l'Equip Maver Olot s'emportava la imaginaria medalla d'or, seguit de l'F.P.E. Olot Sensas i Navarclina Sensas com a segon i tercer classificat respectivament.

Esperem que en properes ocasions tot torni a la normalitat.






2 comentaris:

joan ha dit...

Millor dit i amb mes tacte impossible.
Molt ben redactat noi!!!! Jo no ajria trobat aquestes paraules tant edients...

Gracies a tots els equips participants per possar el vostre gra de sorra per fer cambiar les coses.

Anònim ha dit...

Finalment algú aconseguit el seu objectiu...
Encara que sigui manipulant la competició al seu criteri, només calia pensar que entre 3-4 equips a molt estirar estaria la cosa, per tant posem 3 places i assegurem la classificació pel nacional. Segurament aquest augment de participants al nacional no hagués passat si els dos bons equips que no s'han presentat ho haguessin fet... Llavors hagués sigut massa difícil la classificació.
Apart hi han coses que no canvien, canvi de trams ( Cairat ?? )...
Mentre hi hagin diners per anar a fer mixtos al nacional i invents d'aquests que ja sabem tots qui hi va, cap problema !!!
Ànims a tots el pescadors.
Mentre la mamella dongui la cosa seguirà igual !!